Een zacht en stevig thuis (in jou)

De komende workshop is 13 en 14 april 2024

Als alle verwarring van je af zou vallen en je die stevige bodem in jezelf voelt die er altijd al is geweest, hoe zou je dan naar de wereld kijken? Welke keuzes zou je dan maken?

Al vroeg in ons bestaan hebben wij ons afgesplitst van onszelf. We hebben ons verbonden met dat wat acceptabel, zichtbaar, gehoord en gezien wilde worden. We hebben ons verbonden met allerlei verwarringen van de generaties voor ons. Wat als je daar eens een heel weekend naar mag kijken?! Gewoon alleen maar datNiet werken aan jezelf om een betere versie van jezelf te worden, maar kijken, voelen en er bij blijven. Meer niet. Wat als er niet zo heel veel anders nodig is dan het simpelweg te zien?!

 (vol = volTijdens dit weekend nemen Deborah van Aelst en ik je mee naar allerlei laagjes in jezelf waar de verwarring zich blijft uitspelen. Op een zachte en stevige manier. Eenvoudig, simpel en zacht.

Dit weekend bestaat uit

  • trauma-werk dmv opstellingen (Franz Ruppert methode)
  • HeWa* meditatie (Helende Waarheid) Deborah van Aelst
  • Yin Yoga
  • Klank en Stemexpressie
  • Dans
  • En wat er nog meer nodig is……….zolang het maar zacht is.

Er wordt gezorgd voor koffie, thee, fris, en verantwoorde versnaperingen 

Investering 250 euro (exclusief btw)

Er zijn 12 plekken beschikbaar, je deelname is definitief als je betaling ontvangen is. (vol=vol, plaatsing op de reservelijst is mogelijk)

Waar: De Kapel, Wilhelminalaan 2 in Hoorn (NH)

Tijd: van 10:30 tot 16:00 uur (met uitloop)

Sonja is al ruim 30 jaar Integraal Therapeut en een ervaren begeleidster van Familieopstellingen. In haar eigen praktijk begeleidt ze jongeren en volwassenen in hun zoektocht naar zichzelf. Vol passie geeft ze stembevrijdingsworkshops.

Deborah heeft haar hart (en ziel) verloren aan werken met trauma. Haar liefde voor dit vak heeft er voor gezorgd dat zij een prachtige eigen methode heeft ontwikkeld om vroeg-kind trauma op te sporen en te behandelen (HeWa Methode)

Wil je meer weten over Deborah? —> www.justdeborah.nl

Bijdrage

250,-

Zaterdag 13 en 14 april (bijna vol) of 22 en 23 juni 2024 van 10.30 tot 16.00 uur

Aanmeldformulier Cursus of workshop

1 + 10 =

Let op: Door het invullen van bovenstaand formulier geef je aan dat je interesse hebt in de door jou gekozen cursus of workshop.
Ik neem snel contact met je op! Workshops zijn vaak leuk met een groep vrienden. Leuk en bedankt voor je interesse. Tot snel, Sonja