Wie ben ik

Mijn zoektocht is begonnen toen ik 28 was. Mijn moeder overleed toen mijn jongste dochter net geboren was. Vanaf dat moment moest ik zowel moeder voor mijn kinderen als moeder voor mezelf zijn en dat was een hele klus. Heel veel opleidingen, workshops, cursussen en boekenkasten vol lesmateriaal verder, is het ondertussen heel goed toeven in mij en gun ik iedereen net zo’n veilige, zachte en stevige bedding in zichzelf. Wat het zoeken me in ieder geval heeft opgeleverd is dat ik tot de conclusie ben gekomen dat, hetgeen je zoekt, altijd al aanwezig is. (je bent heel en compleet, altijd al geweest en je zal het altijd zijn, ook al maken je gedachten er een ander verhaal van)

Ik doe dit werk met heel mijn hart en daardoor voelen mijn klanten zich op hun gemak. Dit is geen aangeleerd kunstje, maar is wie ik ben. Bij mij mag je echt jezelf zijn. Ik ga ervan uit dat ieder mens een hele goede (vaak onbewuste) reden heeft voor bepaald gedrag, voor een bepaalde (ongezonde) levenswijze, voor een bepaald gedachtegoed (ik mag er niet zijn, ik ben niet goed genoeg, ik doe er niet toe). Met veel geduld ga ik samen met jou op zoek naar de oorzaak van deze “vergissingen” zodat je weer meer innerlijke sturing gaat ervaren en je jezelf een zachte, stevige en veilige bedding kan geven. De wereld is mooier met jou!

Als je op zoek bent naar een ervaren vakkundige therapeut, die houdt van helder taalgebruik en een no-nonsense aanpak, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en met je samen te werken.

Ik heb hier de biotensor vast en deze meet trillingen. Met de Biotensor ga ik over de ampullen welke vitamines, mineralen, bacteriën, virussen, schimmels etc. bevatten en kan ik interpreteren wat disbalans veroorzaakt en wat jij nodig hebt om je zelfgenezend vermogen te helpen herstellen. 

PLATO-eindtermen

 

De wereld is mooier met jou

 

Opleidingen/ Nascholingen / Persoonlijke trainingen 

1994

INTEGRA level A

(Integrated Natural Therapy & Energetic Geo Reflex Analysis)

 • detoxification,
 • drainage,
 • emotional therapy,
 • allergy integration
 • nutritional therapy

 

Vanaf 1995 lid van de LVNG (Landelijke vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten)

(Welke in 2019 is samengegaan met de VNT. Deze 2 organisaties vormen nu samen LVNT)

1995

Diploma
Integraal Therapeut

 • Anatomie
 • Pathologie
 • Oosterse filosofie
 • Voedingsleer
 • Bach bloesemremedies
 • Communicatieleer
 • Kinesiologie
 • NLP
 • NEI  (Neuro Emotionele Integratie)

Nascholingen gevolgd, waaruit een greep uit de laatste jaren:

 

 • 2016 - Medische Basiskennis (HBO)
 • 2018 - Opleiding tot Essentieel Therapeut (1e jaar) HBO
 • 2018 - Oncologie MBK op Hbo-niveau
 • 2020 - Dementie MBK op Hbo-niveau
 • 2020 - Darm microbioom (Atrium)
 • 2020 - Behandelprotocollen Fibromyalgie (Ortho Heath Foundation)
 • 2020 - De rol vak vetzuren in het immuunsysteem (Natura Foundation)
 • 2020 - Hoe zorg ik voor een optimale afweer, leefstijladvies
 • 2021 - CORONA, de emoties
 • 2021 - Plus preventie en suppletieadvies (LVNT)
 • 2021 - Behandeling van vermoeidheidssyndromen (Natura Foundation)
 • 2022 - Herstel na seksueel misbruik (Caroline Fransen)
 • 2023 - Farmacologie Medical Awareness (RBCZ)
 • 2023 - Mestcelactivatiesyndroom (MCAS)
 • 2023 - Cursus Websitebeheer met Wordpress en Divi bij Erik