Van klacht naar kracht

Neuro Emotionele Integratie (NEI) is een holistische therapie die zich richt op het identificeren en oplossen van emotionele blokkades die fysieke en mentale klachten kunnen veroorzaken.

Het combineert technieken uit de neurologie, psychologie en kinesiologie om de oorzaak van de klachten te achterhalen en te behandelen.

Praktijkgerichte Coaching

Een “Therapeut in Praktijkgerichte Ondersteuning” biedt praktische ondersteuning en begeleiding aan. Samen onderzoeken we wat werkt voor jou! Maatwerk dus, om in het dagelijks leven de inzichten, verkregen tijdens een consult, om te zetten in bruikbare handvatten.

 

Cursussen en workshops

 

Naast mijn praktijk en werk als adviseur en drogist bij Eko plaza geef ik ook cursussen en workshops voor kleine en grote groepen. Onder de knop cursussen en workshops alle praktische info.

Integraal therapeut

Een integrale therapeut richt zich op het behandelen van de hele persoon in plaats van alleen de symptomen.

Deze holistische benadering omvat verschillende aspecten van iemands leven, zoals fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid, om de onderliggende oorzaken van problemen aan te pakken en welzijn te bevorderen.

Intuïtieve waarneming

Intuïtieve waarneming, ook wel helder voelen genoemd, verwijst naar het vermogen om subtiele sensaties, emoties en energieën te voelen en interpreteren zonder bewuste analyse of rationele overweging.

Het gaat om het gebruik van het onderbewustzijn om informatie te ontvangen en te begrijpen die niet via de gebruikelijke zintuigen kan worden waargenomen.

   Stemexpressie, klink je vrij

kijk onder de knop cursussen en workshops voor meer info


 

 

Familieopstellingen

Een holistische therapie die zich richt op het verkennen en begrijpen van familiedynamieken die mogelijk bijdragen aan fysieke of mentale problemen.

Deze benadering betrekt vaak representaties van familieleden en hun onderlinge relaties in een opstelling, zodat deelnemers inzicht krijgen in hun eigen gevoelens en patronen en deze kunnen verwerken.

Bloesemtherapie

Ontdek de helende eigenschappen van bloesems van bepaalde planten. Het doel is om emotionele en mentale problemen aan te pakken door het herstellen van de innerlijke balans.

Bloesemtherapie is gebaseerd op het idee dat bloesems subtiele energieën bevatten die kunnen worden overgedragen op de menselijke geest en emoties om negatieve gevoelens te transformeren.

Wat is een biotensor

Een biotensor is een instrument dat wordt gebruikt in de holistische geneeskunde en wordt gebruikt om subtiele energieën en trillingen te meten in het lichaam, voedsel, water en andere stoffen. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met ampullen die verschillende stoffen of energieën bevatten. Er zijn veel toepassingen voor een biotensor met ampullen, afhankelijk van de specifieke ampullen die worden gebruikt.