Je binnenste buiten

Familieopstellingen is een methode die, zonder veel woorden, ons laat zien welke plek we in ons huidige gezin of onze familie van herkomst innemen. Opstellingen helpen om tot dan toe verborgen of half bewuste verbanden te zien, én wat mogelijke wegen zijn om ons, liefdevol, los te maken uit de zo genoemde verstrikkingen.

Opstellingen zijn ook een manier van naar de wereld en het leven kijken: zonder oordeel, zonder dat het één beter is dan het ander. Vooral dit aspect wordt door veel deelnemers als prettig en bevrijdend ervaren.

Ik doe het op z’n Sonja’s, dat wil zeggen dat ik voel wat er op het moment nodig is, en wijk met een gerust hart van de gebaande opstelbanen af, indien ik voel dat het nodig is om een andere weg te bewandelen dan dat de boekjes voorschrijven. In die zin ben ik een eigenzinnige opsteller die met liefde en zachtheid het proces begeleid.

 

 

Bijdrage

85,-

Zondag 29 oktober of 19 november 2023 van 10.30 tot 14.30 uur

(het is geen serie, je schrijft je in per dag)

Aanmeldformulier Cursus of workshop

5 + 13 =

Let op: Door het invullen van bovenstaand formulier geef je aan dat je interesse hebt in de door jou gekozen cursus of workshop.
Ik neem snel contact met je op! Workshops zijn vaak leuk met een groep vrienden. Leuk en bedankt voor je interesse. Tot snel, Sonja