Jij bent het op wie je hebt gewacht

 

Er is er maar EÉN die jouw

leven kan leven en dat ben jij!

We zoeken vanuit onze onvervulde basisbehoeftes naar een oplossing van onze oude pijn, en die oplossing is dichterbij dan je denkt. Kijk maar in de spiegel. Van jou moet je het hebben. Op een gegeven moment in je leven wordt het tijd dat jij je eigen ideale ouderpaar wordt. Jouw eigen support team.

Geef jezelf een zachte en stevige bedding. Kom eindelijk thuis in jezelf, in je lijf, in je bodem. Als je bereid bent om je zoeklicht naar binnen te richten, je beperkende overtuigingen bloot te leggen, je diepe verlangens in de ogen te kijken en met hart en ziel werkelijk te gaan voor jouw leven, dan ben je van harte welkom.

Werkvormen zijn o.a. opstellingen, zowel het opstellen van het verlangen als het opstellen van innerlijke delen, en uiteraard bewustwording van je mechanismes, zodat je meer sturing krijgt over je leven, de leiding kan nemen, zonder al je kwetsbare delen geweld aan te doen of te negeren/onderdrukken.

Kijken met de ogen van liefde naar de prachtige JIJ die je bent. Ik geef deze cursus 2 keer per jaar. Doe je mee?

Opgave via de mail of via 06-25 131 868

5 donderdag ochtenden

150,-

Vanaf 9 november 2023 van 9.30 tot 11.30 uur 

5 bijeenkomsten

Aanmeldformulier Cursus of workshop

7 + 10 =

Let op: Door het invullen van bovenstaand formulier geef je aan dat je interesse hebt in de door jou gekozen cursus of workshop.
Ik neem snel contact met je op! Workshops zijn vaak leuk met een groep vrienden. Leuk en bedankt voor je interesse. Tot snel, Sonja