Op dit moment zijn er de volgende cursussen en workshops bij Sonja om aan deel te nemen.

Je binnenste buiten

Jij bent het op wie je hebt gewacht

Er is er maar EÉN die jouw leven kan leven en dat ben jij!

We zoeken vanuit onze onvervulde basisbehoeftes naar een oplossing van onze oude pijn, en die oplossing is dichterbij dan je denkt. Kijk maar in de spiegel. Van jou moet je het hebben. Op een gegeven moment in je leven wordt het tijd dat jij je eigen ideale ouderpaar wordt. Jouw eigen support team. Geef jezelf een zachte en stevige bedding. Kom eindelijk thuis in jezelf, in je lijf, in je bodem. Als je bereid bent om je zoeklicht naar binnen te richten, je beperkende overtuigingen bloot te leggen, je diepe verlangens in de ogen te kijken en met hart en ziel werkelijk te gaan voor jouw leven, dan ben je van harte welkom. Werkvormen zijn o.a. opstellingen, zowel het opstellen van het verlangen als het opstellen van innerlijke delen, en uiteraard bewustwording van je mechanismes, zodat je meer sturing krijgt over  je leven, de leiding kan nemen, zonder al je kwetsbare delen geweld aan te doen of te negeren/onderdrukken. Kijken met de ogen van liefde naar de prachtige JIJ die je bent. Ik geef deze cursus 2 keer per jaar. Doe je mee?

Opgave via de mail of via 06-25 131 868

 

 5 donderdag ochtenden vanaf 9 november 2023 van 9.30 tot 11.30 uur 

5 bijeenkomsten

Bijdrage € 150,-

Je binnenste buiten

Een zacht en stevig thuis (in jou)

De workshop in november =vol, herkansing op 27 en 28 januari 2024 

Als alle verwarring van je af zou vallen en je die stevige bodem in jezelf voelt die er altijd al is geweest, hoe zou je dan naar de wereld kijken? Welke keuzes zou je dan maken?

 Al vroeg in ons bestaan hebben wij ons afgesplitst van onszelf. We hebben ons verbonden met dat wat acceptabel, zichtbaar, gehoord en gezien wilde worden. We hebben ons verbonden met allerlei verwarringen van de generaties voor ons. Wat als je daar eens een heel weekend naar mag kijken?! Gewoon alleen maar dat.

Niet werken aan jezelf om een betere versie van jezelf te worden, maar kijken, voelen en er bij blijven. Meer niet. Wat als er niet zo heel veel anders nodig is dan het simpelweg te zien?!

 Tijdens dit weekend nemen Deborah van Aelst en ik  je mee naar allerlei laagjes in jezelf waar de verwarring zich blijft uitspelen. Op een zachte en stevige manier. Eenvoudig, simpel en zacht.

 Dit weekend bestaat uit

trauma-werk dmv opstellingen (Franz Ruppert methode)

HeWa* meditatie (Helende Waarheid) Deborah van Aelst

Yin Yoga

Klank en Stemexpressie

Dans

En wat er nog meer nodig is……….zolang het maar zacht is.

Er wordt gezorgd voor koffie, thee, fris, en verantwoorde versnaperingen (biologisch en vegan)

Investering

Reserveer je voor 1 augustus je plekje dan betaal je 225 euro. Daarna zal de investering 250 euro zijn

Er zijn 12 plekken beschikbaar, je deelname is definitief als je betaling ontvangen is.

 

Waar: De Kapel, Wilhelminalaan 2 in Hoorn (NH)

Tijd: van 10:30 tot 16:00 uur (met uitloop)

 Sonja is al ruim 30 jaar Integraal Therapeut en een ervaren begeleidster van Familieopstellingen. In haar eigen praktijk begeleidt ze jongeren en volwassenen in hun zoektocht naar zichzelf. Vol passie geeft ze stembevrijdingsworkshops.

 Deborah heeft haar hart (en ziel) verloren aan werken met trauma. Haar liefde voor dit vak heeft er voor gezorgd dat zij een prachtige eigen methode heeft ontwikkeld om vroeg-kind trauma op te sporen en te behandelen (HeWa Methode)

Wil je meer weten over Deborah? —> www.justdeborah.nl

 

Zaterdag 25 en zondag 26 november (VOL) van 10.30 tot 16.00 uur

Herkansing:  28 en 29 januari 2024  nog 6 plekjes beschikbaar

early bird korting bij opgave voor 1 december 25,- daarna

Bijdrage € 250,-   

Je binnenste buiten

Spelen en helen met je stem

Zingen voor je plezier                                                                                                                              Ik wil je graag kennis laten maken met het zingen zonder woorden en je laten ervaren hoe heerlijk dat is!  Ik neem je mee op een klankreis waarin jij je eigen reisleider bent! We klinken wat er geklonken wil worden, soms met woorden, maar heel vaak zonder woorden. Spelen en helen met je stem. Om mee te doen hoef je  geen mooie zang stem te hebben en je mag t spannend vinden, en je mag ook eerst wat neuriën in plaats van voluit gaan…..voel je vrij om te experimenteren! Doe je mee?

Er is iedere woensdagavond  tot eind 2023 een mogelijkheid om mee te doen.

De locatie is Dijk en Duin, in de ruimte van de Hoofdzaak.

 

Iedere woensdagavond tot eind 2023 van 19.30 tot 21.00 uur

kennismakingsles is gratis

wekelijks een mogelijkheid om in te stromen

Bijdrage € 12,50 per keer

of een  tien-ritten kaart voor € 100,-

Je binnenste buiten

Familieopstellingen

Familieopstellingen is een methode die, zonder veel woorden, ons laat zien welke plek we in ons huidige gezin of onze familie van herkomst innemen. Opstellingen helpen om tot dan toe verborgen of half bewuste verbanden te zien, én wat mogelijke wegen zijn om ons, liefdevol, los te maken uit de zo genoemde verstrikkingen.

Opstellingen zijn ook een manier van naar de wereld en het leven kijken: zonder oordeel, zonder dat het één beter is dan het ander. Vooral dit aspect wordt door veel deelnemers als prettig en bevrijdend ervaren.

 Ik doe het op z’n Sonja’s, dat wil zeggen dat ik voel wat er op het moment nodig is, en wijk met een gerust hart van de gebaande opstelpaden af, indien ik voel dat het nodig is om een andere weg te bewandelen dan dat de boekjes voorschrijven. In die zin ben ik een eigenzinnige opsteller die met liefde en zachtheid het proces begeleid.

 

Zondag 29 oktober of 19 november 2023 van 10.30 tot 14.30 uur

Bijdrage € 85,-

(het is geen serie, je schrijft je in per dag)